Facebook Twitter Google Maps RSS

Változás

Tisztelt Klubtagok! Felhívjuk szíves figyelmüket hogy nyitvatartásunk megváltozott. H: zárva K: zárva Sz: 9.00-19.00 Cs: 09.00-19.00 P:   zárva Szo: zárva V: zárva Foglaljon Ön is löállást telefonon!  

 

Közlemény

Tisztelt klubtagok! Lőterünk nyári nyitvatartása a következőképpen módosul: Szerda: 09:00-19:00 ig illetve Csütörtök: 09:00-19:00 ig tart nyitva  

 

bejelentkezés

Kedves érdeklődők! Tudatom mindenkivel, hogy a hosszú kihagyás után aktualizálom a honlapunkat. Kérem kísérjétek figyelemmel a változásokat, mert igyekszem közel naprakészen tartani a lapot. Próbálok új arculatot adni a lapnak, és talán kissé olvasmányosabbá is téve. Szeretnék a közel jövőben Hatósági fegyverismereti  helyszíni vizsgát szervezni. Erre jelentkezni lehet a       fegyvermester48@gmail.com   címen. Lehet kombinált, vagy marokfegyverből…

 

Önvédelemre: revolver vagy öntöltő?

A kérdés rendszerint vita tárgyát képezte, képezi és képezni is fogja. Bár a tények összevetése során határozottan billen a mérleg nyelve. Jelen sorok írójának is határozott véleménye van e kérdéskörben,  de a cél, hogy az észérvek tükrében mindenki maga döntsön.

 

Tanulságos eset!

Sajnálatos dolog történt lőterünkön. Az SZVD (Sznajperszkaja Vintovka Dragunova – Снайперская винтовка Драгунова) fegyverünk megsemmisült. Nagy szerencsére személyi sérülés nem történt. Általában az ehhez hasonló eseteket szőnyeg alá söprik, én viszont mindenki okulására leírom mi történt.

 
Home Archive for category "Hírek"
Special Code