Facebook Twitter Google Maps RSS

Új nyitás!

Tisztelt sporttársak! Örömmel jelenthetem be, hogy lassan visszatér az élet a lőtérre is. 2020. június 2-tól az MSSZ-ben is megkezdődik az ügyintézés. A rendőrségen is van félfogadás, ennek értelmében a lejárt okmányok érvényesítése is esedékes. Figyeljetek a dátumokra! A lőteret a szokásos nyári nyitvatartási rend szerint lehet látogatni, heti kétszer, szerdán és csütörtökön, délelőtt 10 órától este 7…

 

Önvédelemre: revolver vagy öntöltő?

A kérdés rendszerint vita tárgyát képezte, képezi és képezni is fogja. Bár a tények összevetése során határozottan billen a mérleg nyelve. Jelen sorok írójának is határozott véleménye van e kérdéskörben,  de a cél, hogy az észérvek tükrében mindenki maga döntsön.

 

Megújult a VIP kártya!

A jelentkező igényeknek megfelelően átalakítottuk a VIP kártya akciót az alábbiak szerint: A VIP kártya tulajdonosa jogosult

 

Tanulságos eset!

Sajnálatos dolog történt lőterünkön. Az SZVD (Sznajperszkaja Vintovka Dragunova – Снайперская винтовка Драгунова) fegyverünk megsemmisült. Nagy szerencsére személyi sérülés nem történt. Általában az ehhez hasonló eseteket szőnyeg alá söprik, én viszont mindenki okulására leírom mi történt.

 

Bérlet lehetőségek!

Kedves Érdeklődők! Egyesületünk a fokozott érdeklődésre tekintettel bérletlehetőséget biztosít, hogy ki tudd próbálni a lövészsportot. Tekintettel arra, hogy lőfegyvert csak tagoknak engedhetünk át, a bérletet váltó a bérlet idejére pártolótagsági státusba kerül.

 
Home Articles posted by loteradmin
Special Code